L'adjectif dessavouré n'est pas péjoratif ici, il s'agit plutôt d'une caractéristique comme une autre. [F. Vigneron]
La diversité en la saveur [du vin] est pource que l’un est doulz, l’autre poingnant et agu, l’autre fort, l’autre dessavouré.
Qui n'a pas une saveur prononcée, en parlant du vin.
L'estomac grievent cestes choses : [...], chascun fruit desavorei…
Mais les vie pors sunt tres mauvais, car lur char est froide et desavoree.
Car chascune viande , tant cum plus est savoree, tant est plus delitable, et tant cum plus est delitable tant est plus acordans a cors d’omme et plus ligiere a defire ; et tant cum plus est desavoree, tant est mains acordans et plus forte a defire, car la nature conchoit hisdor de choses desplaisans..
Les pommes desavorees et ameres sunt abominables et ne confortent l’estomac ne le ventre ne font soluble.
Qui a perdu son goût, sa saveur, qui est insipide, cette perte de saveur ayant des conséquences néfastes pour la santé.